я тут без тебе не жива,
я сню тобою, як вином.
я не прозріла, я сліпа,
сиджу за не існуючим кермом.
ти там без мене,ніби сам.
а серце в грудях плаче.
казала,що нікому не віддам.
напевно помилялась я,юначе.
ми були разом,та давно.
ти не вернешся в моє небо.
ти так любив сухе вино,
тепер воно тобі не треба.
ті свічки догоріли до кінця.
ми так боялись загасити.
тобі на вухо говорила:я - твоя.
тепер не знаю що робити.
ми вірили,як діти,у дива.
розчарування не чекали.
я тут без тебе не жива,
пустують без вина бокали.