В краплі дощу я бачу Його образ. Останнім часом багато дощу у Львові... "Буде дощ благословіння..." Нічого вам не нагадує?
Вітер.. сильний, вільний... щирий.. але в ньому стільки Його сили... ніщо не втримається перед Ним..
Небесна блакить захоплює, манить... хочеться полетіти.. так легко, як пір’ячко.. з Ним завжди легко.
Море. Коли спокійне, коли бурне... море почуттів і відчуттів... і це все в Його присутності.
Сонце. Гаряче, спокійне, світле. З Ним спокійно, з Ним добре, в Ньому вся краса і велич, Він - любов.
Він - Бог...