Останній раз без тебе плачу,
останній вірш тобі пишу.
Тебе я більше не пробачу
і в своє серце не пущу.
Я доведу сама для себе,
що ти не зміст мого життя,
що я без тебе зможу жити
і в мене мертві почуття.
І я сама у це повірю.
У щастя, вірність і любов,
що не усе на світі сіре
і не усе на світі кров.
Якщо ти, навіть, повернешся,
пекучий біль не забувай,
бо я ніколи не забуду
і скажу твердо: «Прощавай!»