Жорстока, вульгарна і груба
Ти кинула виклик мені.
Невже ти подумала, люба,
Що виграєш в нашій війні?
Ти гралася довго зі мною,
І кинула все на вівтар,-
Хотіла так просто, рукою,
Схопити розпечений жар.
Обпеклась? Ти не звикла до цього,
Всі виконують примхи твої.
Ти ненавидиш думку про того
Хто цілує тебе увісні.
Ти не краща за інших нічим,
В тебе номер серійний, дитя,
А я Гулівер,я один,
І фабричні топчу почуття!