Весна у гості завітала
І сонця світ подарувала
Нове вбрання природі дала
Весна у гості завітала
Весна там танок танцювала
І де вона тоді ступала
Чарівні квіти виростали
Весна там танок танцювала
Весна тепло в сердця віддала
І кров вином у всіх заграла
Любов у грудях заспівала
Весна тепло в сердця віддала
Весна під небом політала
І зірки в небі засіяли
Вогні кругом враз запалали
Весна під небом пролітала
Весна всім радість дарувала
І люд радів від той забави
Й чим дужч через вогонь стрибали
Весна всім радість дарувала