Почуй мене, прошу, благаю сильно.
Ти маєш вуха,
Ти маєш силу.
Знайди бажання ще в собі прошу...
Почуй мене!
Відчуй мене!
Прошу.
Я не в порядку, я не дуже сильна.
Мені погано
Важко і нестримно.
Так хочеться пошвидше обійняти,
А не сидіти,
І не чекати.
Мій світ сьогодні вже є геть не мій.
Синонім щастя,
Це антонім дій.
Все зроблю, витримаю може...
Не зїду з глузду
Може, чи не зможу
Або поїду геть у інший світ.
Я побудую стіни, стелю,
Завтра!
(Я буду сильна)
Чи з тобою
В слід...
Ітиму
Дорогою що зветься правда?
05.11.24