Там де річка стрімка, де береза струнка,
Моя юна весна веселилась.
Де схилилась верба, там осіння журба
Під дощами тепер поселилась.
Як ту стежку знайти, де той міст перейти?
Спогад є, а дорогу забула...
Де такий зореліт, щоб над прірвою літ
Переніс у щасливе минуле.
Не було і нема, незабаром зима,
Вечори непривітно холодні.
... Не журися дарма, зрозумій - ти сама,
Можеш щастя зустріти сьогодні.
Хай гуде вітровій - відпочинь і помрій,
Як багато ще треба зробити...
Кави в кухлик налий, словом друга зігрій -
Кожне серце бажає любити!