Ти - королева мого серця
Хочу з тобою бути все життя.
П'ю твою вроду, як з джерельця..
Відкриваю у серці - почуття.
Коли бачу тебе здалека
І від щастя кружляю наче птах.
Струнка висока , як смерека...
Ти - казкова фея у моїх снах.
Ти моя , моя, тільки моя...
Жінка , яку люблю до нестями.
І красива усмішка твоя...
Вабить,так до тебе почуттями.
А без тебе день довгий, як рік...
Тебе , як зірку з неба чекаю.
Ти - моя пісня - солодкий лік
І тебе кохана, лиш кохаю.
А врода мов квітуча весна
А душа красива наче осінь .
Ти - музика чарівна струна,
Яка надихає , як цвіт роси...