*****
Втратив край наш спокій.
У війні жорстокій
Він перебуває,
У вогні палає
З краю і до краю.
Та дійде́ до краю
Ця війна, розтане,
Наче сніг, й настане
Мир. Уся країна
Наша – Україна
Знову буде в ньому.
І уже нікому
Відібрать не вдасться
В нас його і щастя,
Що із ним же прийде,
Наче сонце, вийде
У душі та серці,
Як у цьому герці
Всі ми переможем.
Певен я, що зможем.
Певен я, що вдасться,
Бо ж ніхто не здасться,
Хай і вкрай нелегко.
Близько, недалеко
Наша перемога.
До її порога
Ми йдемо невпинно.
Дійдем, Батьківщино.
Ми її здобудем
Й вік у мирі будем.
Євген Ковальчук, 24. 02. 2023