Доки точиться війна,
Наш страждає край,
Але бореться. Вона
Є жахлива вкрай,
Як і вороги, які
Почали її
В нас, однак ми не слабкі.
Рідної сім’ї –
України не дамо
Ворогам своїм.
Ми кінець покладемо
І війні, і їм.
Сильні тіло й дух у нас.
Боремося ми.
Наближаєм мирний час.
Щасними людьми,
Як у всій своїй красі
Прийде він, ми жить
З вами будемо усі,
А не лиш тужить.
В тім, що прийде він в наш край,
Й сумніву нема.
І тоді війна свій край
Стріне, як зима,
Що у нас уже мина,
Бо уже іде
Красная до нас весна.
Вже ось-ось прийде́.
Так, як буде в нас весна,
Мир так буде теж,
Адже дійде ця війна
До своїх же меж,
Дійде до свого кінця
І вже назавжди.
Прийде світлая мить ця
Й буде в нас завжди.
Євген Ковальчук, 24. 02. 2023