Татова і мамина я доня.
Сонечко ношу в своїх долонях.
Грію ним батьків своїх і друзів,
Квіти, що ростуть у парку, в лузі.
Любить мене вся моя родина.
Вихована, чемна я дитина.
Знаю слова дякую, будь ласка.
Вірш люблю я слухати і казку,
Мама їх мені щодня читає.
Без книжок життя не уявляю.
Є у них цікавого багато.
Ще люблю в альбомі малювати
Те, що бачу я довкола себе –
Квітку, травку, пташку, сонце, небо.
Я сама малюнок генерую.
Вдасться – рідним, друзям подарую.