А такі , як ти - один на мільйон
Їх видно здалека між люду в юрбі.
Немов Всевишній з небесних ікон
Серед зим до ніг стелить квіти тобі.
Ти - мій Всесвіт - синьооке небо
Є шляхетний лицар, романтик - казкар.
У вальсі - я лебідка, ти лебідь,-
Який запалює зоряний ліхтар.
А ти - моє сонечко в сто карат
Красень - осяйний діамант красивий.
Вдихаю, як в сад пянкий аромат...
З тобою лечу вище хмар - щаслива .
Даруєш мені свято в будні дні,
В тебе золоті руки, добре серце.
Ти - любов ,що цвіте раз навесні
Від спраги водиця чисте джерельце.
Ти мов зелен клен стрункий, високий...
Я немов берізка поруч з тобою.
Летять швидко роки, як потоки...
Я люблю, як вперше - цвіту весною.
2---------------------------------
Мені нікого, крім тебе не треба
Повір, твоя любов у довжину життя.
Коли нас розлучить з тобою небо
У твоїм серці залишусь назавжди я.
Повір ,таких як ти — один на мільйон..
Елегантний, і благородний чоловік.
А ти є мій земний рай — казковий сон
Твоя шляхетність, то моєї душі лік.
Мені потрібна, тільки твоя любов
Вистачає, щоб був поруч біля мене.
І на крилах летіла до тебе знов,-
Щоб розквітала, як берізка для клена.
А я ніколи тебе не забуду
Нашу першу зустріч — погляд твоїх очей.
І не боюся людського осуду...
За тебе віддам тисячу самотніх ночей.
Я сильна, і навчусь жити без тебе...
Але не зможу я тебе розлюбити.
А від долі не втечеш, і від себе...
Ти — посланий небом , щоб тебе любити.
Я любов у твоє серце переллю
І запалю пристрасть , вогонь почуттями.
Тобі я тисячу раз скажу : "Люблю"...
Розтоплю лід у твоїм серці словами.