***
Зі собою --
Краще не сваритись,
Бо
Невідомо, чия сторона
Гору візьме,
Щоби покаянням --
Зі всім, у собі --
Змиритись...
=======================
***
Не боги,
А люди горщики
Ліплять,
Як всі знають..,
Але, от -- нелюди
Їх, завжди --
Боляче розбивають...
=======================
***
Не зависай на
Заздрості..,
Бо так і привикнеш висіті --
На видноті,
Згубою душі
У собі...
=======================
***
Живучи лише
Одним днем --
Майбутнього не побачити
І, вночі -- з вогнем...
=======================
***
Довіряєш усім поспіль --
Без контролю,
Де...
Кожен шахрай тобі радий --
В свого задоволення
Волю...
=======================
***
Про депутів --
КРАЩИЙ АФОРИЗМ,
Сьогоднішнього
ДНЯ --
По пиці видно :
Благородний виродок
Сучасного життя…
=======================
***
Ніде
Та ніколи
Не одримує відмови --
Той,
Хто не робить пропозицій
Якоїсь основи...
=======================
***
Гламур життя --
Це загримоване неподобство
Саморекламування..,
Коли потоки свідомості стають
Каламутними,
Якщо викликані
Повінню такого почуття..,
Бо
Неподобство –
Це крапка відліку
Від якої веде свій родовід
Будь-який образ
Замолюбування...
=======================
***
Плював би я
На, любі -- скажені бабки,
Якби
Не ці божевільні
Ціни,
Які цапають за горло
Голодом хватки...
=======================
***
Ото,
Як ціною безкоштовне піддається,
ЗАДА́РМА́ --
Інфляції..!
А ми всі в ямі,
Де просвіток, лише --
У терпіннях економічних
Фрустрації...
---------
---------
(!!!)
Прострація (лат. prostratio — повалення) — стан надзвичайної фізичної і нервово-психічної кволості у людини. Прострація може виникнути при тяжких інфекційних захворюваннях, фізичному виснаженні, нервових потрясіннях, стресах, тощо...
=======================
***
Дегустатори страху самотності --
Це є, нині --
Новий стан суспільства,
Де народжуються люмпен-олігархи :
Які ще вчора володіли великими
Грошима,
А, тепер, вже -- великі гроші
Володіють безроздільно,
Як влада --
Ними...
=======================
***
Як є смішно в житті,
Коли брехня –
З її короткими ніжками,
Щосили біжить –
Саме,
До тупіково станції –
Попереду паровоза
Історії,
Який продовжить свій
Рух
По заданій, правдою –
Програмі,
Без них --
У собі…
=======================
***
"Голубизна..."
***
Жити треба
Так різноманітно,
Щоби, навіть -- дупа
Тобою -- голубе,
Пишалася
Привітно...
_________________________________________
20.03.2023-28.10.2024; Paris (Aurora) ==================================
(!!!)
🔱 -- Почуто, прочитано і поетично оброблено з виразів... 🔱
==========================
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================