Відлетіли журавлі , відлетіли...
Забрали літо молоде з собою.
У моїй душі спогад залишили
Ту казку ,що зігріває зимою.
Не вернути літо, яке одцвіло...
Лиш приходиш часто до мене у снах.
Вже Листопад, наш рай снігом замело...
До вікна стукаєш наче голуб птах.
Словами запалив любові вогонь
І цілунком уст розпалив пожежу.
Грає гаряча кров з ніг до моїх скронь
Я твоя ...Сама собі, не належу.
У твоїх обіймах, як квітка цвіту
А у полоні пристрасті згораю.
Іду у Листопад - осінь золоту
на крилах вітру до тебе злітаю.
Ти - мій Всесвіт, мій шарм ,мій ідеал...
Мій казковий принц на коні ,мій король.
Ти є планета щастя ,і мій причал...
А у музиці райдужна нота "Соль".