Ворогів здолаєм
Ми у цій війні,
Адже їх долаєм
Цілі ночі й дні.
Їм не здаємося
Ми і не здамось.
З ними ми б’ємося,
Щоб не довелось
Вік свій коротати
Лиш під їх ярмом.
Україна-мати
Бореться зі злом
Їхнім разом з нами
Усіма – її
Доньками й синами.
Нашої сім’ї
Їм не подолати,
Не перемогти.
Перемогу мати
Будемо я й ти,
Він, вона – країна
Наша рідна вся –
Славна Україна.
Мить прекрасна ся*,
Звісно, що настане.
І щасливим вкрай
Серцем кожен стане –
Наш усенький край.
А війни не стане
В нас уже навік.
Мир, який настане,
Буде цілий вік.
Будемо ми жити
В нім і лиш радіть
Вкрай, а не тужити.
Ніде правди діть.
*Ся – заст. Ця
Євген Ковальчук, 22. 02. 2023