А завтра стався листопад
Із заметіллю-падолистом.
Гілки оголені дрижать -
Десь зникли кольори барвисті.
Все стало сірим і сумним,
І депресивним, і холодним.
Побільшало вітрів, дощів
Але...
все згідно до природи.
Ще трошки і прийде зима.
Світ стане білим і святковим.
І зовсім це не новина...
Сніжинки садом пелюстковим
Розквітнуть на тонких гілках
Та припорошать тротуари.
А ввечорі я при свічках
Писати стану мемуари
Тоненьким гусячим пером
Чорнилами густої ночі
У зачарований альбом...
Про що?
Змовчу, щоб не зурочить...