Grace, 22.10.2024 - 23:10
Бренди плодовий кальвадос Прикарпатський. Це кальвадос українського виробництва, який роблять у Галичині. Його витримують шість місяців. Це міцний алкоголь, який краще пити ввечері, вже після завершення вечері, особливо якщо йдеться про витримані напої. Але кальвадос буде не менш цікавим, як аперитив, адже в його складі міститься яблучна кислота, яка активізує травні процеси. Кальвадос не любить поспіху, це напій тихого вечора з хорошими друзями. Якщо ви вирішили весь вечір пити тільки кальвадос, то в якості закуски до нього відмінно підійдуть білий хліб, сири, фрукти, шоколад, тістечка й морозиво.
Вибачте, будь ласка, мене здивували шпроти.
Ви маєте талант до віршів.
Я розумію, Ви так бачите.