В моєму серці народилась пісня
Зійшла яскравою зіркою у небо.
Вона наче птаха лебідка ніжна,
У яку закохавсь одинокий лебідь.
А у неї голос наче сопілка
Співає, так що спів торкається душі.
А вона просто жінка українка
Малює, цю блаженну мить - красу землі.
О , Лети, лети лебедине пісне
Понад круті береги ліси і гори.
Хай втихне гроза, осіннє море грізне
Зійде сонечко осяє простори.
Ця пісня про любов, журбу ,страждання
Як ламали її крилонька вітри .
Там ,де сонце - лебедине кохання
Чорні хмари проженуть стрункі ясени.
Ця пісня - біла симфонія весни
Намалює тобі казку зоряний світ.
Як княжа пава прийде у твої сни
Розтануть сніги ,розвесніє вишні цвіт.