Якщо ти не знаєш, що таке щастя:
Це те, що пульсує теплом у зап’ястях,
Можливість дихати свіжим повітрям,
Не бути до себе суворим арбітром.
Це випити кави, всміхнутись сусідам,
Пройтись по музеях самому чи з гідом.
Танцювать наодинці чи з кимось у парі,
Сидіти разом із друзями в барі.
Це час відпочинку і час для роботи,
Це ранній підйом на зарядку в суботу,
Можливість прокинутись після обіду,
І сонним іти в магазинчик за хлібом.
Весь день провалятися з книгою в ліжку,
Піти на світанку в парк на пробіжку.
Це те, що живе життям непримітним,
Що тільки із втратою стане помітним.