Хочу я полюбити себе,
І прийняти усі свої вади.
Знаю, щастя тоді не мине,
І не стане ніщо на заваді.
Хочу просто життю я радіти,
Жити з вдячністю своє життя.
І сміятись я хочу, як діти,
Навіть коли у оці сльоза.
Знаю, інколи я помиляюсь,
Та продовжую далі іти.
Я частіше тепер усміхаюсь,
І радію, що поруч є ти.