730/456/142 СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! ЗА КРАЖУ В УКРАЇНІ – СМЕРТЬ!
730/456/142
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
В МИРЯН ОДНІ
–
ЗАПИТАННЯ
В мирян одні лиш запитання в Краю,
Коли росія вийде з України,
Коли закінчиться війна у Домі,
Коли Вкраїна Божа Переможе?
росія вийде з України й Криму,
Бо Крим – це Україна Рідна Наша!
Тож хибна – думка Кардиналів з Риму,
Бо зла з смолою в Римі – повна чаша…
В ВОСКРЕСНИЙ ДЕНЬ!
В Святий Воскресний Божий День Величний,
Отця Закони Запанують в Світі!
Пишу Пророчі Я Планеті Вісті…
НЕ ВІЛЬНО КРАСТИ.
Не можна людям Світу красти.
Чужого брати – теж не вільно.
В ярмо душа не прагне впасти.
Тож в Краю варто жити гідно…
ЗА КРАЖУ В УКРАЇНІ
–
СМЕРТЬ!
Всі ті, хто крав в війні у Краю,
Всіх нелюдів – Я Покараю…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
12.10.2024 р.
Написано ранком – 04:00
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)