В магазині закупився.
Та щось забув, чує сердечко.
В магазин входить бабуся
-згадав, забув купити гречку.
Закупився в магазині,
Та забув щось, відчуваю.
Бачу хлопці ідуть п*яні.
Я за горілкою вертаюсь.
Знов купив, неначе все
Та у чомусь я забувся…
Бачу гурт дітей іде.
І за Кіндером вернувся.
Знов купив неначе все
Та у чомусь я забувся…
Бачу красунечка іде.
І за персиками вернувся.
Знов купив неначе все.
Та щось забув… , усе гадаю…
В магазин тут бомж іде.
Згадав- грошей більше не маю.