730/456/140 СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! ПРОВІЗОРУ Я МОВИВ НА АЙВАЗОВСЬКОГО В АПТЕЦІ!
730/456/140
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
ПРОВІЗОРУ Я МОВИВ
НА
АЙВАЗОВСЬКОГО В АПТЕЦІ!
Провізору й завідуючі Я Сказав на Айвазовського в аптеці поруч дому:
Шахрайство – зло, й не личить люд обманювати в Нашій Божій Україні, й при війні!
У відповідь Мені: пробачте, не хотіла Вас дурити,
Напарниця провізор – Слів Моїх Святих сміється,
Хоча усім Я в цій Аптеці Дав Благословення і Візитку…
За вчинки, що на Айвазовського в Аптеці в Краю – вічна Божа Кара!
Такі завідуючі та провізори, як у мережі Пульс – з антипком пара…
Моя Розмова з завідувачем мережі аптеки Пульс з Вікторією на вул. Айвазовського, 22 а, відбувалась вечором у 18:01 (08.10.2024 р.) восьмого жовтня дві тисячі двадцять четвертому році.
Купляючи чотири пакетика антигрипін флюкольд, вартість якого – 45 грн. х 4 = 180 грн., но мені була названо – 365 грн…
Я не буду деталізувати, но так усе було й я був в аптеці не один…
ЛЮДЕЙ ДУРИТИ
НЕ
МОЖНА!
Дурити не можна Мирян!
І красти не варто в людей!
За зло Я “людину” Караю”!
Й їм місця чортмає в Моєму Раю…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
08.10.2024 р.
Написано увечері – 22:22
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)