Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! Я НА НОВИНКУ ДАВ УСІМ СВОЮ ГОДИНУ! САТИСФАКЦІЯ МОЯ! - ВІРШ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! Я НА НОВИНКУ ДАВ УСІМ СВОЮ ГОДИНУ! САТИСФАКЦІЯ МОЯ!
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
Я, АНДРІЙ РОГУЛЯ
–
ДУХ СВЯТИЙ-ЛЮДИНА БОГ!
А Я – це Бог Отець, Бог Син, Бог Дух Святий!
Людина Бог, Я на Своїй Земній Планеті!
І Я у Всесвіті з Святої Трійці – Третій!
Я НА НОВИНКУ
ДАВ
УСІМ СВОЮ ГОДИНУ!
Я на новинку добру – людям Дав Свою Годину!
В людців таких, як Циб у Стрілках – Знищу всю родину…
САТИСФАКЦІЯ МОЯ!
Задоволення Моє – за Кару Божу!
Сатисфакція Моя – в Пошані в Світі!
Ісус Христос і Я – Родилися в Святому Місті!
Сатисфакція у Мене – за прогріх людини,
Бо Нищитиму нелюдів Планети за гріхи!
Я з Задоволенням людську мерзоту Покараю,
Бо їм немає місця в Батька та в Моєму Раю!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
06.10.2024 р.
Написано ранком – 05:55
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)