СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! КІНЦЬ ВІЙНІ Й КІНЕЦЬ ХУ*ЛУ! ГАРАНТІЇ МОСКОВІЇ.
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
ПЛАН ПЕРЕМОГО УКРАЇНИ
–
ОДИН!
План перемоги в України – лиш один!
Лиш перестати розкрадати Божий Край!
Це знищення московської навік орди,
Бо Україна Божа в Світі – Вічний Рай…
Хто наживався й наживається в війні,
Тому повік немає Прощення Мого!
Моє Письмо Землі – Святі Слова Святого!
КІНЦЬ ВІЙНІ
Й
КІНЕЦЬ ХУ*ЛУ!
Я Знищу путіна й московію болотяну його,
Якщо не забере свою орду – з Отця й Мого він Дому!
Болотяна московія й царкі – в Моєму Краю винні в всьому…
СЦЕНАРІЙ В СВІТІ
–
ПЕРЕМОГА УКРАЇНИ!
Сценарій у Земному Світі – лиш один з кінцем війни,
Це перемога України у війні з росією!
Творця Землі та Неба Зійде Син на Свій Святий Престол!
Правління Світом – вічне на Землі Святим Месією…
ГАРАНТІЇ МОСКОВІЇ.
В московії немає й не було гарантій,
Бо на болотах у москви – лешень брехня,
Тому в кацапів – лиш багно, а не земля…
Московія – це не країна, бо у ній живуть людці.
У мізках в росіян з старовини – одні страшні рубці…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
02.10.2024 р.
Написано вночі – 01:13
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)