СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! ЗМІНЮ Я СВІТ ЗЕМНИЙ! ВКРАЇНСЬКИЙ – ПОНТІЯ ПІЛАТ!
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
ЗМІНЮ Я СВІТ ЗЕМНИЙ!
Зміню Земний небавом Світ в дві тисячі у двадцять п’ятому Я році!
Я Ліквідую на Отця Небесного Землі диявольських людців!
Була Моя Земна Планета довго з дозволу Мого – в людському шоці…
СИЛА В СВІТІ
–
УКРАЇНА!
Сила в Світі – Україна!
Сила в Світі – Божий Край!
Тож Земля – Вкраїнська Рай!
ВКРАЇНСЬКИЙ
–
ПОНТІЯ ПІЛАТ!
Живе в Моїй Вкраїні – український Понтія Пілат.
Живе в Отця і в Нашій Україні – вбивця Сина Бога!
І за наказ убити – в пекло жде замовника дорога…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
29.09.2024 р.
Написано ранком – 04:44
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)