(Буде Пермога наша і будуть вибори, думайте кого обирати)
Коротко 1
1. Якщо промінь Волі в серці згасне,
Той в тобі сонце згасне на віки.
2. У Бога є Слово.
У людей є Слово Боже і створені ними різна апаратура,техніка, машини,
прибори які створюють прибори.
І живуче слово і дії - жадоба до лукавства, влади і війни.
3. Ще раз хочу напомнить тім людям, які обирають уболівають за кацапів (різників).
В 988 році, князь Володимир силою хрестив Русь, люди тоді вже уміли читати і писати. А Московії на болотах в ті часи і в поминках не було. Були розрізнені угрофінські і інші племена, кочевні татари і вони володіли різними своїми мовами.
То хто придумав старшого брата і спордіненість братніх народів, тобто яких?
4. Ще раз хочу Вам напомнить, як нас дурять.
30 квітня 1945 року Україну було офіційно запрошено на конференцію ООН в Сан-Франциско. А московію не запрошували.
Куди делегати прибули 6 травня 1945 року з народним комісаром заграничних справ УРСР Дмитром Мануїльським.
Делегати України брали активну участь в конференції і в створенню статуту ООН.
На конференції було піднято міжнародний статус України.
Тож 282 делегати конференції прийняли Статут ООН.
22 серпня 1945 року Президія Верховної Ради Української РСР ратифікувала Статут ООН. А Московія тут нідочого.
Таким чином Україна стала однією з 51 країн-засновниць міжнародної організації ООН.
Указ Президії Верховної Ради УРСР від 22 серпня 1945 року підписав
голова Президії ВР — М. Гречуха.
секретар Президії ВР — О. Межжерін.
Так в чому причина торгів статусу України в міжнародних стосунках.
Що коротка пам'ять, чи з глузду з'їхали українці. Очевидно керують нами чужі і слабкі політики.
Московія ніякого відношення до ООН немає. Вона було проти ООН. Відсутні будь-які документи чи дії, які б підтвердили дійсність її членство в ООН. А вона там вирує і керує.
Коротко 2
1. У древніх слов’ян Любов і Кохання — це різні розуміння.
Любов - це любов до предметів, прикрас, їжі, природи, тварин.
Любов до тіла швидко плинна, не є людське благо душі.
Кохання, це почуття між чоловіком і жінкою. Це прагнення
душі до доскональності, душа — бачить, а серце — чує.
3. Не силою роби, не почуттями, а розумом і звичаями Роду.
Не за нас стало, не за нас і перестане.
4. Життя слов’ян — це було гармонійне поєднання Богів, природи
з життям Роду слов’ян (українців), яке існувало за тисячі років
до появи на землі християнства.
Увесь життєвий шлях у слов’ян був наповнений сакральним
змістом дня, ранку, вечора, весни, літа, осені, зими. Було наповнене
життя священним, мудрим, хоробрим, вільним.
І Боги , і люди були ніби пов’язані одним родовидом і це був
початок від свого коріння.
У слов’ян був Первічний Огонь Творенія і Єдиний Всевишній Бог
і посланці Триглави: Сварог — Перун — Свентовіт і другі. Більше не пишу, щоб Вас не утомлять. Головна суть в цьому письмі є. 2024 р.