Їжачок знайшов грибок,
Що сховався за пеньок.
Поспішає він до хати,
Час вечерю готувати.
Ось і кожному шматочок,
Кладе зверху на листочок.
За столом сидять малята,
Не вечеря, справжнє свято.
Добре, що ростуть гриби,
Треба тільки їх знайти.
Завтра зранку піде в ліс,
Щоб шукати гриби скрізь.