СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
Я, АНДРІЙ РОГУЛЯ
–
ТРЕТІЙ В ТРІЙЦІ!
Я – Третій із Святої Трійці!
Я – Рівнопоклоняємий!
Рівнославимий Я – у Світі!
Я Богу Поклоняюсь завше Тричі!
ВІЙНА ЗАКІНЧИТСЯ
–
ПРИЙДЕШНЬОЮ ВЕСНОЮ!
Війна закінчиться росії з Україною – прийдешньою весною,
Коли Омиюся в Верховній Раді України Я Святим Вогнем!
Народ Мій жде лячні й тривожні дні в Моїй Любові – дивною зимою..
ПЛАНУВАННЯ У ВЛАДИ
–
ЛИШЕНЬ РОЗКРАДАННЯ!
Планування керма – розкрадання у Краю,
А не думка в кормила – грошей на війну.
Коронацію Батька Свого – Я Вдягаю,
Бо Мій Край лиш Платив за високу ціну…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
28.09.2024 р.
Написано вночі – 03:33
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)