Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! ДЛЯ МЕНЕ ЄПИСКОП – НЕ ЄПИСКОП! - ВІРШ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! ДЛЯ МЕНЕ ЄПИСКОП – НЕ ЄПИСКОП!
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
ДЛЯ МЕНЕ ЄПИСКОП
–
НЕ ЄПИСКОП!
Для Мене Єпископ – нині не Єпископ.
Для Мене, священик – нині не священик.
У більшість Ієрархів – бидло з блиском…
А Я для них сьогодні – не Володар Світу!
І Я для них – не Дух Святий-Людина Бог!
Зійшов на Землю Я в усіх Спитати звіту,
Щоб нарід Мій жив в Світі без розрух й тривог…
СЛІПИЙ МЕНЕ УЗРИТЬ
Й
ГЛУХИЙ МЕНЕ УЧУЄ!
Сліпий Мене побачить і учує!
Глухий Мене почує та узрить!
“Розумний” нелюд з Слів Моїх глузує.
Полова на людей лишень бубнить…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
27.09.2024 р.
Написано вночі – 02:05
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)