В твоїх очах можливо мріять
летіти хмарами в безкраї
два океани дві перлини
чи є в них серце нагадай
твоє волосся диха жаром
як полум'я з углів пожарів
та посмішка твоя вродлива
скильки сердець вже ти спалила
така струнка така красива
і шия мов та лебедина
така ти гарна в окулярах
чи не зроблю собі я рану
як хочеться мені зігріти
дівочу душу не спалити
і щоб ми в двох одне бажали
і щоб в обіймах цілували