Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!СЛАВА НАВІКИ БОГУ! ХУ*ЛО – НЕ ЗНАВ? Я В РІДНІМ ЛЬВОВІ – ДО ВЕСНИ! - ВІРШ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!СЛАВА НАВІКИ БОГУ! ХУ*ЛО – НЕ ЗНАВ? Я В РІДНІМ ЛЬВОВІ – ДО ВЕСНИ!
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
ХУ*ЛО – НЕ ЗНАВ?
ХУ*ЛО не знає й може він не знав,
Що Львів – це Місто Брата, та Моє,
А Україна – Божий Рідний Край!
ХУ*ЛО лиш бреше Світу – йде в Небесний Рай…
А рай для нього та росії – під Землею вічне пекло.
В геєні – смоляниста ванна тепла й на душі їм тепло…
МОГО НЕПОСЛУХ СЛОВА
–
СМЕРТЬ!
Мого непослух Слова – смерть!
Невиконання Волі – Кара!
Буття в невіри – шкереберть.
Невірство та антипко – пара…
Я В РІДНІМ ЛЬВОВІ
–
ДО ВЕСНИ!
Я в Ріднім Львові, люди, – до весни!
Тужитиме за Мною буде Львів
Й благатиме: Любов Свою Верни,
Хоча на зло лишень – у Мене гнів…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
24.09.2024 р.
Написано вночі – 01:11
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)