Я дякую, Боже, за день, що прийшов
За місяць і зорі, що сяють у небі.
За сонечко ясне, що вранці зійшло,
За все, що у мене на те є потреба!
Я дякую, Боже, за ніч, що прийшла
За захист мене і моєї родини.
За душу, що спокій в Тобі віднайшла,
За радісні, в щасті й любові години.
Дякую, Боже, за все, що я маю
Сім'ю, чоловіка і сонечко-доню
За те, що в душі Тебе відчуваю
За те, що дав легку і світлую долю!
Спасибі, Господь, що ведеш по дорозі,
Даруєш підтримку й надію щодня.
Я вірю у Тебе в тиші й тривозі,
Бо Ти є мій Бог і Тобі вся хвала!
17.09.2024р.