Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! В ВІЙНІ МОЯ ОСТАННЯ ОІСІНЬ В РІДНІМ БОЖІМ ЛЬВОВІ! - ВІРШ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! В ВІЙНІ МОЯ ОСТАННЯ ОІСІНЬ В РІДНІМ БОЖІМ ЛЬВОВІ!
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
В ВІЙНІ МОЯ ОСТАННЯ ОІСІНЬ
В
РІДНІМ БОЖІМ ЛЬВОВІ!
В війні – Моя остання осінь в Божім Ріднім Місті Львові,
Бо Я Омиюся весною в Києві Святим Вогнем!
Ісус Христос і Я, Андрій Рогуля – Ми Зимові, та Одної Крові…
МОЇ ВІДІННЯ НА ПЛАНЕТІ
–
НЕПРОСТА!
Мої Видіння на Земній Планеті – неспроста!
Це Дар Мені – Отця і Брата Господа Христа!
МЕНІ НЕ ВІРИТЬ СВІТ!
Мені у більшості не вірить Світ,
Бо сонмище – полови на Планеті!
А Я, Андрій Рогуля – в Світі Третій!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
20.09.2024 р.
Написано удень – 12:13
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)