СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! СЕСТРА СЕСТРІ – ХУЛИЛА НА СВЯТОГО!
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
СЕСТРА СЕСТРІ
–
ХУЛИЛА НА СВЯТОГО!
Сестра сестру – позбавила Корону!
Сестра сестрі – хулила на Святого!
Вона не знає Божого Закону
Й ганьбила Бога на Очах в Живого...
Біду накоїла сестра Марія – рідній Лесі.
Огудою й собі в рідню призвали лихо,
Тож драма не мене її й її родину…
Я на новинку Дав усім Свою і їх годину…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
18.09.2024 р.
Написано вночі – 01:11
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)