***
Пресиджу у темряві печаль.
Перетерплю і сльози, і зітхання.
Допоможи мені, моє кохання,
Дай притулитись до твого плеча.
Депресія і осінь - дві сестри...
Не згодна,
але іноді так важко -
Неначе я не я, а в клітці пташка,
Яку лишили волі й висоти.
Безмежне море - вереснева ніч,
Візьми мене з собою мандрувати.
Безсоння все одно не дасть поспати -
Зніми тягар з моїх тендітних пліч.
Навшпиньки стану - легко дотягнусь
Долонями до місяця, до зірок.
Депресія, безсоння - то не вирок...
Перетерплю,
зітхну
і посміхнусь...
15.09.24