Осінній дощ, красива панорама,
Радію я осінньому дощу.
Погода, як на мене, бездоганна,
Душу мою потішив досхочу.
Течуть струмки повільно по вікні,
Одна краплинка іншу здоганяє.
Вони такі прозорі і дрібні.
Мене оця картинка забавляє.
Уважно слухаю я музику дощу,
Що струни серця з ніжністю торкає.
А я уся у захваті й мовчу,
Але ж чому вона так серце крає?
Вслухаюся і ніби вже лечу
Туди, де тільки думки долітають.
До тебе я з надією спішу...
А дощ уже скінчився, накрапає...