салюти
агресії
комуніста :
"с р с р"
омоскалене ?..
Фіцджеральд *
осЯЯна
наснилася :
"ану
линь - линь
"ь" - "ь" - "ь"
темпераментно
яскраво -
мелоДІЙно
атакуй
хуліганів
абсолютних !"
* Елла Фіцджеральд (1917 - 1996) - легендарна американська співачка, королева джазу, одна із найвидатніших та найбільш вишуканих вокалісток 20 століття, перша леді американської пісні. Вона володіла унікальним голосом у 3 октави і за своїми природніми даними звучала краще, аніж маститі оперні корифеї музичної сцени.
П. С.
В примусовому насильницькому об'єднанні тоталітарного штибу "с р с р" один із популярних пропагандистських лозунгів, який відображав усю абсурдну сутність даного устрою, звучав так : "Сегодня он играет джаз, а завтра родину продаст".