СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
МОЄ ПОВТОРЕННЯ
–
ДЛЯ БИДЛА УКРАЇНСЬКОГО.
Моє Повторення – для бидла українського такого, як у Стрілках,
Це Славік Циб і Гагаловичі, і Паращинці, й Тимчаки з родинами,
Тож нелюд на Святій Землі брехав, і грабував Мій Край, бо гроші – в мізках…
Моя страшна Покара виродків жде всіх, хто ображав Мою Довірену Людину!
І ображає – Проповідницю-Місіонерку Божого Слуги Мойсевич Люду!
Чорти й чортиці – Циб, Галина Заболотна, і Тимчак Любов, Мого не тіпаються Суду…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
14.09.2024 р.
Написано вночі – 03:33
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)