Якби були у мене крила,
Я полетів би в далечінь,
Туди, де буде серцю мило,
Туди, де сонце, а не тінь...
Туди, де море, синє небо,
Зелені трави і сади,
Туди, де мучитись не треба,
І де немає вже біди...
Я полетів би до кохання,
До ніжності і доброти,
До радісного існування,
Туди, де тільки я і ти...
Якби були у мене крила,
Я розірвав би тенета,
Летів би, наче на вітрилах,
Бо в мене є одна мета -
Зустріти справжнє те кохання,
Поринути у почуття,
У вир взаємного бажання,
Що намалює сенс життя...
І відстань зовсім не лякає,
Бо долетіти я б зумів!
Ось тільки крил в мене немає,
Це марево глибоких снів...
Ребрик С. В.