Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! У ВЛАДІ УКРАЇНИ–МАЯЧНЯ. НЕМАЄ ПРАВОСУДДЯ УКРАЇНА. ДЕБІЛ Й ДЕБ - ВІРШ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! У ВЛАДІ УКРАЇНИ–МАЯЧНЯ. НЕМАЄ ПРАВОСУДДЯ УКРАЇНА. ДЕБІЛ Й ДЕБ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
У ВЛАДІ УКРАЇНИ
–
МАЯЧНЯ.
У владі України – вічно маячня.
Кермо Вкраїни грабували – Божий Край!
Й не знали слово: про Вкраїну рідну дбай…
НЕМАЄ ПРАВОСУДДЯ УКРАЇНА.
Немає правильного правосуддя незалежна й вільна Україна.
Лишень брехня, а “справедливий суд” у Краю – влада нелюдів і гроші,
Бо в Хаті Божій – безліч *** яких не знищено, тому – у владі воші…
ДЕБІЛ Й ДЕБІЛИ.
Дебіл дебілу сорок дав мільйонів,
За те, що світло вимикав у Краю
І мовить, що для нас нема Законів…
Дебіл дебілам, як брехав, так й бреше.
Дебіли з радістю приймають лжу,
Й допомагають вибраному злу…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
12.09.2024 р.
Написано вечором – 18:11
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)