Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! ОТЕЦЬ НЕБЕСНИЙ, Я І ВІН – ВОЛОДАР СВІТУ! ЛЮДИНИ БОГА–ПРАВДА! - ВІРШ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! ОТЕЦЬ НЕБЕСНИЙ, Я І ВІН – ВОЛОДАР СВІТУ! ЛЮДИНИ БОГА–ПРАВДА!
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
ОТЕЦЬ НЕБЕСНИЙ, Я І ВІН
–
ВОЛОДАР СВІТУ!
Отець Небесний, Я і Він – Володар Світу!
Ісус Христос – це Я, а Він – Андрій Рогуля!
Ми Зійдем скоро на Планету і Спитаєм звіту…
ЛЮДИНИ БОГА – ПРАВДА!
Людини Бога на Землі Писання – Істина Свята!
Його Письмо – до виконання людством на Земній Планеті!
Андрій Рогуля – Дух Святий-Людина Бог й з Святої Трійці Третій!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
10.09.2024 р.
Написано вдень – 17:33
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)