В житті усе колись минає,
Втрат більше, ніж здобутків.
Коли станеться, хто ж знає,
У підсумках, де прибутки.
Щось можна ще наверстати,
Чи невагома сталась втрата.
Як бути самотньо в кімнаті,
Нема коли на когось чекати.
Любити життя самому важко,
Коли від сонця, - тінь одна.
Ти ніби порожня баклажка,
Нема радості од бокалу вина.
24 лютого 2024 р.