Ніжний доторк...
--Іди до мене,
Обійму, пригорнись міцніше.
Слухай ніч, слухай справжню тишу...
Серце б'ється
Знов так шалено...
Повний штиль.
Я тамую подих.
Все замовкло, бо скоро ранок
Зазирне у нічний серпанок,
Щоб побачити твою вроду.
Вийде сонце,
Зів'яне листя...
Змінить колір на вересневий
Небо синє -
Стане сталевим,
Тяжко ляже на голе віття.
Ні, то в жовтні...
Поки зарано...
Але час став занадто стрІмким,
З післясмаком терпким та гІрким -
Це не добре і не пагано...
Поцілуй, пригорнись ніжніше,
Поки є ти і я,
І тиша...
9.09.24