В магазині буде знижка,
Прочитав про це Ведмідь.
Він так мріяв про дурничку,
Бивсь за нею не один.
*****
Ніби буря пролетіла,
Всі побили тарілки.
Правду вдвох узнать хотіли:
Хто з них любить навіки.
*****
Загляда мій кіт у банку,
Там сховалось мишеня.
Як дістать? Думки ці зранку,.
Він це зробить серед дня.
*****
Йшов козел через дорогу,
Бачить він червоне світло.
Став чомусь чотирирогий,
З гіпсом спать тепер довічно.
*****
В холодочку лежить Кіт,
Плями є від сонця.
Підставляє лиш живіт,
Бо боїться зморшок...
*****
Захотіла Муха меду,
Вскочила у банку.
Жадність тій не було межі,
Стала меду бранка...
*****
Скочив Півень на ворота,
Став Курей до себе звать.
Подивилися - голота.
Підем кращого шукать.
*****
Заглядає сонечко у моє вікно.
Буде тепло й сонячно,
Осені на зло...
Все дотепно,все до діла...Зранку вже й роса зомліла...Сонце сповнене теплом обіймало всіх добром! Доброго ранку і гарного дня п. Надійко! Дякую за життєві поетичні моменти!