СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! РУСНІ НЕ БУДЕ В БОЖВМ ДОМІ! ЧОРТИ ГРАБУЮТЬ КРАЙ!
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
РУСНІ НЕ БУДЕ
В
БОЖІМ ДОМІ!
Русні не буде в Божім Домі!
А Дім – це Божа Україна!
Русні в Земному Світі – сонмі…
ЧОРТИ ГРАБУЮТЬ КРАЙ!
Вже третій рік іде війна росії в Україні Божій,
А влада України обкрадає Божий Дім й народ
Тому, що слуги вибрані в Вкраїні – на чортів всі схожі…
Слуга диявола із слугами грабують Рідний Божий Край
Й народу Мною Вибраному брешуть, що ведуть його у Рай…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
06.09.2024 р.
Написано вночі – 02:11
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)