СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! БОЖЕВІЛЬНА ВЛАДА – В БОЖІЙ УКРАЇНІ! ПИХА – СЛУГУ ЗГУБИЛА.
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
БОЖЕВІЛЬНА ВЛАДА
–
В БОЖІЙ УКРАЇНІ.
Божевільна влада – в Україні Божій!
Божевільні зрадники й Кроти у Краю!
Награбованим свої набили ложі,
Мов вони – святі в Вкраїні й йдуть до раю...
БРЕХНЯ І ЗРАДА
–
ТОРЖЕСТВУЄ В КРАЮ.
Брехня і зрада торжествують в Краю Божім.
Олжа, кроти та зрадники – на дідька схожі…
ПИХА
–
СЛУГУ ЗГУБИЛА.
Пиха – слугу диявола згубила,
Бо на землі – вона лишень блудила…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
01.09.2024 р.
Написано вночі – 02:22
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)