Питання-парадокси ієрархії:
Чи кожен має місце? Чи своє?
Як вибився з плебеїв у монархи?
Чому хтось процвітає чи гниє?
І чи кладуть на місце всіх й одразу?
Як посилають, то чи треба йти?
Тиснуть на гальма чи давати газу?
Шукати міст чи по воді плисти?
Місця тасує чесно демократія?
Чому дають за місце хабарі?
І що робити в тій, що скраю хаті:
Стрічати ворога? Ховатися в норі?
Чи не займаєш місце ти чуже?
Якщо місця порожні - це анархія?
Складають пазли у життя сюжет
Питання-парадокси ієрархії...