Обернутись дощем чи вітром
Та принести б в долонях зливу...
Світ веселкою вмить розквітне -
Скоро осінь і я щаслива...
Літо, літечко - засихаю...
Спека висушила до пилу.
Не піднятися - не літаю,
Бо безсило зів'яли крила.
Серпень тане, ну де ж ти, осінь,
Прохолодний нічний серпанок?
Я вже висохла, майже зовсім,
Дай дощу ковток хоч під ранок.
Розбуди мене поцілунком
Зливи, грому що десь гуркоче...
Стане вересень подарунком -
Я до нього в обійми хочу...