Ти постукай в мій вечір, постукай в мій сон,
Або просто тихенько наснись.
Вогник свічки не згасне біля ікон -
Наші душі в єдину сплелись.
За вікном холод і туман гіркий,
Присмак сліз солоний та іще терпкий.
Знаю я, що десь зовсім поруч ти,
Та чомусь не можеш мене знов знайти...
Я відкрию всі вікна, запалю ліхтарі,
Заспіваю, щоб чув тільки ти.
Шлях підкажуть тобі ясні зорі вгорі,
Щоб скоріше зустрілися ми.
За вікном ранком зник туман гіркий.
Голос стих, разом з ним мій спів сумний.
Сльози ллю з дощем жовтневим в унісон -
Не знайшов, щоб постукати в мій сон...
Не прийдеш, щоб постукати в мій сон...